Bemutatkozás

Kedves Gazdik!
 
Sajnos a Covid-19 járványhelyzet fokozódásának következtében néhány változást be kell vezetnünk mindenki biztonsága érdekében. Mindamellett, hogy számunkra a kiskedvencek egészsége nagyon fontos, az Önök védelme is elsődleges.
Azért, hogy a beteg állatok ellátása folyamatosan biztosított legyen, kérjük rendelőnket csak fontos és nem halasztható problémákkal keressék fel. Dr. Bognár Lajos, oszágos főállatorvos értesítése alapján, a veszélyhelyzet ideje alatt lejáró veszettség elleni védőoltásokat nem szükséges azonnal beadni, emiatt senkinek nem kell szankciókra számítania. Így kérjük, hogy az oltásokkal majd a járvány lecsengése után keressék fel rendelőnket.
Kérjük továbbá Önöket, hogy mielőtt felkeresik ambulanciánkat, telefonon jelentkezzek minden esetben. Telefonon csak tájékoztatást adunk az ellátásról, ez soronkívüliséget nem jelent. Amennyiben receptért vagy gyógyszerért jönnének, ugyancsak egyeztessenek telefonon asszisztenseinkkel, ezzel mi is hatékonyabban tudjuk kiszolgálni Önöket.
Nagyon fontos, hogy egy állattal csak egy gazdi jöhet be a rendelőbe, és hogy érkezésük után kint várakozzanak. Kollégáink szólítani fogják Önöket amikor sorra kerülnek. Amennyiben betegség tüneteit tapasztalják magukon, kérjék egészséges hozzátartozóik segítségét. Az idősebb korosztály fokozottan veszélyeztetett, ezért ha megtehetik, kérjék meg egy családtagjukat, hogy hozza el hozzánk kiskedvencüket helyettük.
Vigyázzunk nagyon egymásra, és aki megteheti maradjon otthon!
 
A Noé Állatambulancia csapata


 

Noé Állatambulancia Kft.

9700 Szombathely,
Vízöntő u. 7.
Telefon:
+36-94-357-701
+36-30-979-7000
E-mail küldése
Noé Állatambulancia Kft. - MagyarNoé Állatambulancia Kft. - Német