Szolgáltatásaink / Általános betegellátás

Általános betegellátásÁltalános betegellátás

Az alap vizsgálati díj ára klinikánkon 6600 Ft. Ez azonban nem tartalmazza a beadott gyógyszerek ill. a szükség esetén elvégzendő további vizsgálatok, beavatkozások díját. Az ismételt kontrolvizsgálatok során utókezelési díjat számolunk fel hasonló feltételek mellett, melynek díja 2750 Ft. (Az árak tájékoztató jellegűek.)

Bár néhány betegség könnyedén diagnosztizálható és kezelhető a jellegzetes tünetek és a kórelőzmény alapján, mégis sok esetben szükség van az alap fizikális vizsgálaton túl egyéb vizsgálati módszerekre is.

A Noé Állatambulancián munkatársaink rendelkezésére áll digitális röntgenkészülék és ultrahang is, melyek nagymértékben segítik a diagnózis felállítását.

Amennyiben kedvencének komplexebb képalkotó vizsgálatokra (MRI ill. CT)  lenne szüksége, úgy betegeinket egy speciálisan erre szakosodott budapesti rendelőintézetbe irányítjuk. A két rendelő közti szoros együttműködésnek köszönhetően fővárosi kollégáink mindig rövid határidővel, készséggel fogadják beutalt pácienseinket.

Ambulanciánk helyben kiértékelt vagy partner laboratórium által elvégzett egyéb kiegészítő vizsgálatok széles skálájával is segíteni tudja kedvencének mielőbbi gyógyulását, mely vizsgálatokról a Kiegészítő vizsgálatok menüpont alatt részletesen tájékozódhat.
« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Noé Állatambulancia Kft.

9700 Szombathely,
Vízöntő u. 7.
Telefon:
+36-94-357-701
+36-30-979-7000
E-mail:
noeallatambulancia@gmail.com
Noé Állatambulancia Kft. - MagyarNoé Állatambulancia Kft. - Német